HJELP VED DØDSFALL

Hva skjer når en av våre kjære går bort? Vi i Haugesund begravelsesbyrå hjelper deg gjennom denne vanskelige tiden.

PLANLEGG BEGRAVELSE

Her kan du planlegge begravelsen. Få info om hva du trenger, produkter og priser.

BESTILL BLOMSTER

Her kan du bestille ulike blomster og oppsatser til den aktuelle begravelsen eller direkte hjem til en pårørende.

GRAVSTEIN -20%

Ved bestilling av begravelse kan vi også tilby deg -20% på gravstein gjennom Haugaland Gravmonumenter.

HAUGESUND BEGRAVELSESBYRÅ I SVEIO

Haugesund begravelsesbyrå kan gi hjelp i hele Sveio og bistår ved begravelser og bisettelser enten det er kirkelige/kristne, humanistiske, livssynsåpne, muslimske eller for andre trossamfunn.

Vi vil gjøre vårt aller beste for at begravelsen eller bisettelsen blir en varm, personlig og verdig avskjed med den som er gått bort.

Ved siden av faglig kompetanse mener vi det er minst like viktig å møte de etterlatte med respekt og hjertevarme. Du skal møtes med samme respekt uansett hvilket samfunnslag du kommer fra eller hvilken tro og overbevisning du har. Derfor er det vårt inderlige ønske at alle som ønsker vår bistand også skal oppleve at vi bryr oss.

I vår Planlegger kan du planlegge begravelsen og samtidig kan få et prisoverslag basert på de valgene som er gjort. Ta gjerne kontakt på vår døgnåpne telefon (52 71 54 40) for å avtale tid for en samtale/konferanse hvor vi sammen kan ferdigstille bestillingen

De aller fleste gravferder i Sveio foregår fra en av kirkene i Valestrand, Førde, Sveio eller Eikeland kapell. For mindre seremonier eller syning kan bårehuset i Sveio brukes.

Klokkeslett for gravferder er normalt kl 12.00. For fri-kirker eller andre trossamfunn kan det avtales andre tider. Det er kyrkjeverje i Sveio som avgjør tidspunkt. Haugesund Begravelsesbyrå avklarer dette på vegne av familien.

Ved bisettelse (kremasjon) besørger Haugesund begravelsesbyrå transport til Haugesund for midlertidig oppbevaring. Kisten blir så kjørt videre til Odda for kremasjon. Innbyggere i Sveio må selv dekke kostnader til kremasjon og egenandel for transport(p.t. ca 6.000).

Dersom vi har hatt ansvar for begravelsen, gir vi 20% AVSLAG på gravmonumenter fra Haugaland Gravmonument sitt sortiment.