HJELP VED DØDSFALL

Hva skjer når en av våre kjære går bort? Vi i Haugesund begravelsesbyrå hjelper deg gjennom denne vanskelige tiden.

PLANLEGG BEGRAVELSE

Her kan du planlegge begravelsen. Få info om hva du trenger, produkter og priser.

BESTILL BLOMSTER

Her kan du bestille ulike blomster og oppsatser til den aktuelle begravelsen eller direkte hjem til en pårørende.

GRAVSTEIN -20%

Ved bestilling av begravelse kan vi også tilby deg -20% på gravstein gjennom Haugaland Gravmonumenter.

HAUGESUND BEGRAVELSESBYRÅ I VINDAFJORD

Haugesund begravelsesbyrå kan gi hjelp i hele Vindafjord og bistår ved begravelser og bisettelser enten det er kirkelige/kristne, humanistiske, livssynsåpne, muslimske eller for andre trossamfunn.

Vi vil gjøre vårt aller beste for at begravelsen eller bisettelsen blir en varm, personlig og verdig avskjed med den som er gått bort.

Ved siden av faglig kompetanse mener vi det er minst like viktig å møte de etterlatte med respekt og hjertevarme. Du skal møtes med samme respekt uansett hvilket samfunnslag du kommer fra eller hvilken tro og overbevisning du har. Derfor er det vårt inderlige ønske at alle som ønsker vår bistand også skal oppleve at vi bryr oss.

Bruk gjerne vår Planlegger hvor du kan planlegge begravelsen og samtidig kan få et prisoverslag. Ta kontakt på vår døgnåpne telefon (52 71 60 50) for spørsmål eller for å avtale tid for en samtale/konferanse hvor vi sammen kan ferdigstille bestillingen

De fleste gravferder i Vindafjord kommune foregår fra en av kirkene i Ølen, Sandeid, Vikedal, Imsland, Bjoa, Vikebygd, Skjold eller Vats.

Haugesund Begravelsesbyrå avklarer på vegne av familien tid for gravferd. Det er kyrkjeverje i Vindafjord som avgjør tidspunkt.

Ved bisettelse (kremasjon) sørger Haugesund Begravelsesbyrå for transport av kisten til Haugesund for midlertidig oppbevaring. Kisten blir kjørt videre til Odda for kremasjon. Kostnader til transport og kremasjon dekkes av kommunen og NAV.

Vi gir automatisk 20% AVSLAG på gravmonumenter fra Haugaland Gravmonument sitt sortiment, når vi også har hatt gravferden.