HJELP VED DØDSFALL

Hva skjer når en av våre kjære går bort? Vi i Haugesund begravelsesbyrå hjelper deg gjennom denne vanskelige tiden.

PLANLEGG BEGRAVELSE

Her kan du planlegge begravelsen. Få info om hva du trenger, produkter og priser.

BESTILL BLOMSTER

Her kan du bestille ulike blomster og oppsatser til den aktuelle begravelsen eller direkte hjem til en pårørende.

GRAVSTEIN -20%

Ved bestilling av begravelse kan vi også tilby deg -20% på gravstein gjennom Haugaland Gravmonumenter.

HAUGESUND BEGRAVELSESBYRÅ PÅ KARMØY

Haugesund begravelsesbyrå kan gi hjelp over hele Karmøy og bistår ved begravelser og bisettelser enten det er kirkelige/kristne, humanistiske, livssynsåpne, muslimske eller for andre trossamfunn.

Vi vil gjøre vårt aller beste for at begravelsen eller bisettelsen blir en varm, personlig og verdig avskjed med den som er gått bort.

Ved siden av faglig kompetanse mener vi det er minst like viktig å møte de etterlatte med respekt og hjertevarme. Du skal møtes med samme respekt uansett hvilket samfunnslag du kommer fra eller hvilken tro og overbevisning du har. Derfor er det vårt inderlige ønske at alle som ønsker vår bistand også skal oppleve at vi bryr oss.

Bruk gjerne vår Planlegger hvor du kan planlegge begravelsen og samtidig kan få et prisoverslag. Ta kontakt på vår døgnåpne telefon (52 71 60 50) for spørsmål eller for å avtale tid for en samtale/konferanse hvor vi sammen kan ferdigstille bestillingen

Flere gravferdene i Karmøy foregår fra en av kirkene på Norheim, Torvastad, Avaldsnes, Kopervik, Veavågen, Åkra, Ferkingstad eller Falnes. Også fri-kirkenes menighetshus blir brukt. Til mindre begravelser kan bårehusene i Kopervik og på Åkra brukes. Kapellet på Stangeland gravplass er også tilgjengelig, men her må det imidlertid betales leie for bruk. Ta kontakt vedr. gravferder for andre trossamfunn.

Gravferder i Den norske kirke på Karmøy er på tirsdag  for Norheim, Torvastad og Kopervik, onsdag  for Avaldsnes, Åkra, Veavågen, Ferkingstad og Falnes og fredag for alle kirkene. Tidspunkt er kl 1100 eller 1300. For fri-kirker eller andre trossamfunn kan det avtales andre tider. Det er kirkevergen i Karmøy som avgjør tidspunkt. Haugesund Begravelsesbyrå avklarer dette på vegne av familien.

Ved bisettelse (kremasjon) blir kisten båret ut i bårebil, og begravelsesbyrået besørger transport til Haugesund for midlertidig oppbevaring. Kisten blir så kjørt videre til Odda for kremasjon. Kostnader til transport og kremasjon dekkes av kommunen og NAV.

Dersom vi har hatt ansvaret for gravferden, gir vi 20% AVSLAG på gravmonumenter fra Haugaland Gravmonument sitt sortiment.