HJELP VED DØDSFALL

Hva skjer når en av våre kjære går bort? Vi i Begravelsesbyrået hjelper deg gjennom denne vanskelige tiden.

PLANLEGG BEGRAVELSE

Her kan du planlegge begravelsen. Få info om hva du trenger, produkter og priser.

BESTILL BLOMSTER

Her kan du bestille ulike blomster og oppsatser til den aktuelle begravelsen eller direkte hjem til en pårørende.

GRAVSTEIN -20%

Ved bestilling av begravelse kan vi også tilby deg -20% på gravstein som Haugaland Gravmonumenter har i sitt sortement.

BEGRAVELSESBYRÅET PÅ UTSIRA

Vi er der når du trenger oss.

Begravelsesbyrået  tilbyr hjelp på Utsira og bistår ved begravelser og bisettelser enten det er kirkelige/kristne, humanistiske, livssynsåpne, muslimske eller for andre trossamfunn.

Det er vondt å miste en som står oss nær. Samtidig er dette en erfaring som vi alle må igjennom en eller annen gang. Midt i sterke følelser og reaksjoner er det mye som må gjøres, mange som må varsles og en gravferd som skal planlegges. Vår erfaring og kunnskap kan være til god hjelp i oppgavene som venter.

Ved å lytte til familiens ønsker og å informere om praksis og muligheter ønsker vi å legge til rette for en personlig og verdig avskjed med den avdøde.

Vi anbefaler vår Planlegger hvor du kan planlegge begravelsen og samtidig kan få et prisoverslag basert på de valgene som er gjort. Ta gjerne kontakt på vår døgnåpne telefon (52 71 54 40) for å avtale tid for en samtale/konferanse hvor vi sammen kan ferdigstille bestillingen

Begravelsesbyrået hjelper familien med å avklare tid for gravferd. Det er kirkevergen på Utsira som avgjør tidspunkt.

Ved bisettelse (kremasjon) velger de fleste å ha seremonien på avdødes hjemsted. Etter seremonien blir kisten båret ut i bårebil, og begravelsesbyrået besørger transport til Haugesund for midlertidig oppbevaring. Kisten blir kjørt videre til Odda for kremasjon. Kostnader til transport og kremasjon dekkes av kommunen og NAV.

Vi hjelper med alt du ønsker i forbindelse med et dødsfall. Vi gir automatisk 20% AVSLAG på gravmonumenter fra Haugaland Gravmonument sitt sortiment, når vi også har hatt begravelsen.

Du er velkommen til å ta kontakt.