HJELP VED DØDSFALL

Hva skjer når en av våre kjære går bort? Vi i Begravelsesbyrået hjelper deg gjennom denne vanskelige tiden.

PLANLEGG BEGRAVELSE

Her kan du planlegge begravelsen. Få info om hva du trenger, produkter og priser.

BESTILL BLOMSTER

Her kan du bestille ulike blomster og oppsatser til den aktuelle begravelsen eller direkte hjem til en pårørende.

GRAVSTEIN -20%

Ved bestilling av begravelse kan vi også tilby deg -20% på gravstein som Haugaland Gravmonumenter har i sitt sortement.

BEGRAVELSESBYRÅET PÅ KARMØY

Vi er der når du trenger oss.

Begravelsesbyrået kan gi hjelp over hele Karmøy og bistår ved begravelser og bisettelser enten det er kirkelige/kristne, humanistiske, livssynsåpne, muslimske eller for andre trossamfunn.

Det er vondt å miste en som står oss nær. Midt i sterke følelser og reaksjoner er det mye som må gjøres, mange som må varsles og en gravferd som skal planlegges. Vår erfaring og kunnskap kan være til god hjelp i oppgavene som venter.

Ved å lytte til familiens ønsker og å informere om praksis og muligheter ønsker vi å legge til rette for en personlig og verdig avskjed med den avdøde.

Bruk gjerne vår Planlegger hvor du kan planlegge begravelsen og samtidig kan få et prisoverslag. Ta kontakt på vår døgnåpne telefon (52 71 54 40) for spørsmål eller for å avtale tid for en samtale/konferanse hvor vi sammen kan ferdigstille bestillingen

Flere gravferdene i Karmøy foregår fra en av kirkene på Norheim, Torvastad, Avaldsnes, Kopervik, Veavågen, Åkra, Ferkingstad eller Falnes. Også fri-kirkenes menighetshus blir brukt. Til mindre begravelser kan bårehusene i Kopervik og på Åkra brukes. Kapellet på Stangeland gravplass er også tilgjengelig, men her må det imidlertid betales leie for bruk. Ta kontakt vedr. gravferder for andre trossamfunn.

Gravferder i Den norske kirke på Karmøy er på tirsdag  for Norheim, Torvastad og Kopervik, onsdag  for Avaldsnes, Åkra, Veavågen, Ferkingstad og Falnes og fredag for alle kirkene. Tidspunkt er kl 1100 eller 1300. For fri-kirker eller andre trossamfunn kan det avtales andre tider. Det er kirkevergen i Karmøy som avgjør tidspunkt. Begravelsesbyrået avklarer dette på vegne av familien.

Ved bisettelse (kremasjon) blir kisten båret ut i bårebil, og begravelsesbyrået besørger transport til Haugesund for midlertidig oppbevaring. Kisten blir kjørt videre til Odda for kremasjon. Kostnader til transport og kremasjon dekkes av kommunen og NAV.

Vi gir 20% AVSLAG på gravmonumenter fra Haugaland Gravmonument sitt sortiment, dersom vi har hatt begravelsen.

Du er velkommen til å ta kontakt.